Ústecká 21, memoriál Miroslava Urbana 2023


cara

Ústecká 21... pojem mezi vrchaři... Jezdil jsem tam v podstatě od narození, taťka mě brával na stupně vítězů, pak jsem mu mechanikoval a dlouho jsem si přál jet tento kopec s kartem... No a letos se mi to splnilo... Sice nebyl vypsán závod pro karty, ale bylo nám umožněno jet jako předjezdci - mě a Ondrovi Hartychovi. No a vše se sešlo... krásné počasí... úžasní diváci... skvěle připravená trať... a všichni ti srdcaři, kteří se podíleli na uskutečnění tohoto závodu.

Myslím, že jsme s Ondrou předvedli to nejlepší, co v nás je... Alespoň dle reakcí diváků se to povedlo. Ať už přímo na trati, v depu nebo pak z videí, která nátáčeli a ke kterým jsem měl možnost se dostat.

Byl to zážitek, jet pak po závodě z kopce dolů špalírem diváků, sem tam přizastavit a plácnout si s nimi... a slyšet slova chvály a uznání... Prostě pro mě nová zkušenost a jsem moc rád, že právě s Ústeckou 21 bude spojena moje vzpomínka na první setkání s kopcem... 

Moje speciální poděkování patří panu Josefu Stránskému a řediteli závodu panu Pavlu Kittlitzovi.

No a příští týden se uvidíme v Sedlčanech, kde se jede rallycross.. pořadatel slibuje, že to bude veliký... tak určitě doražte... budeme se na Vás těšit.

foto: Honza Stránský... v těch fotkách je vše... díky

 

Máte dotaz? Napište nám...

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
Telefon: